Dat zegt althans de Engelse website Autocar. Volgens Autocar trapt de introductie van de Alfa Romeo Stelvio tijdens de Los Angeles  motor show een wederopbouwplan voor het Italiaanse automerk af.

Volgens dit plan introduceert Alfa Romeo de komende vijf jaar maar liefst negen fantastische nieuwe auto’s waaronder waarschijnlijk een concurrent  van de BMW 5-serie, een grote SUV en een nieuwe sportwagen. Maar welke modellen kunnen we zoal verwachten?

alfa-romeo-introduceert-negen-fantastische-nieuwe-modellen_0

Giulia

De eerste kennen de meesten ongetwijfeld al, de Giulia is de gedoodverfde achterwiel aangedreven concurrent van de BMW 3-serie.

alfa-romeo-introduceert-negen-fantastische-nieuwe-modellen_1

Alfa Romeo Stelvio

Crossover en SUV zijn actuele autotoverwoorden. Dus komt de Alfa Romeo Stelvio, een compacte SUV. Later komt er een grotere SUV als antwoord op onder andere de Audi Q7 en BMW X5.

alfa-romeo-introduceert-negen-fantastische-nieuwe-modellen_0Giulia Sportwagon stationwagen

Wil je niets van SUV’s weten? Geen zorgen: na de Stelvio komt de Giulia Sportwagon stationwagen. Een concurrent voor de BMW 5-serie is ook mogelijk, maar de aanpassing van het Giulia platform is nog even een obstakel.    

alfa-romeo-introduceert-negen-fantastische-nieuwe-modellen_0Alfa Romeo Sportwagen

Alfa Romeo heeft een nieuwe sportwagen in de planning die de opvolger van de Brera moet worden en een concurrent voor onder andere de Volkswagen Golf.

Lees onze kennismakingen met onder andere de Alfa Romeo MiTo, Giulietta Quadrifoglio, 4C en 4C Spider

Foto’s: various website

Deel.

Over de schrijver

Rob Blom

Rob Blom is gek op alles wat wielen heeft. Hij is zijn carrière begonnen als automonteur en via automotive en automotive aftermarket bedrijven in de mediawereld terechtgekomen. Nu is hij Driving-Dutchman en helpt hij automotive bedrijven bij de promotie van hun producten en diensten. Rob heeft een passie voor autoracen, klassieke auto's en (V-Twin) motoren, snelle sportwagens en vierwielaandrijving. Privé heeft Rob op dit moment een KTM 990 Adventure en een Audi A4 Avant Allroad Quattro.

Laat een reactie na: