Het is weinigen gegund het glamoureuze leven van een geheim agent in dienst van het Britse MI6 te leiden, maar je kunt nu wel doen alsof met de Aston Martin van niemand minder dan 007 acteur Daniel Craig.
Aston Martin van James Bond te koop 2

Mr. Craig ontwierp zijn 2014 Aston Martin Vanquish samen met Aston Martin Chief Creative Officer Marek Reichman in een speciale kleur blauw, van binnen en buiten. Leuker is het nummer dat de auto meekreeg : 007. Aston Martin van James Bond te koop 2Ook deze Vanquish is zoals alle, voorzien van de machtige 6.0-liter V12 en is gekoppeld aan een zestraps automatische versnellingsbak. Veilinghuis Christies in New York, waar de auto op 20 april geveild zal worden, verwacht een opbrengst van tussen de 400.000 en 600.000 dollar.Aston Martin van James Bond te koop 2Dat is misschien wel erg veel geld voor een auto van slechts een James Bond acteur, maar deze Aston Martin is op zichzelf al een speciale uitvoering, de Centenary Edition Vanquish, waarvan er slechts 100 exemplaren gebouwd zijn. Het geld wat met de veiling verdiend wordt, gaat naar The Opportunity Network, een goed doel dat zich inzet voor het begeleiden voor jongeren in hun carrière.  Aston Martin van James Bond te koop 2

Foto’s beschikbaar gesteld door Christies, NY.

Deel.

Over de schrijver

Yuri Van Koeveringe

Als enthousiaste liefhebber van alles met twee en vier wielen volgt Yuri van Koeveringe (1978) al sinds lange tijd actief al het auto- en motornieuws. Met een stiekeme voorkeur voor al het moois dat uit Italië komt, schrijft hij artikelen over allerlei aspecten van het auto- en motornieuws en test hij zowel auto's als motoren. In het dagelijks leven rijdt hij in een Fiat 500, een 40-jaar oude Jeep Wagoneer en op een Ducati Multistrada.

Laat een reactie na: