Het was weer een spannende strijd, ditmaal tussen zes Europeanen en één Koreaan, maar er is een winnaar gekozen die een jaar lang de titel Auto van het Jaar mag dragen

In  het lijstje van gegadigden zaten een aantal heerlijke auto’s, zoals de door ons gereden Alfa Romeo Stelvio , de waanzinnige Kia Stinger en de nieuwe Citroën C3 Aircross, alledrie auto’s die wat ons betreft ook met de prijs aan de haal mochten gaan.

Maar de uiteindelijk winnaar is geworden de Volvo XC40, die de Peugeot 3008 opvolgt en zich een jaar lang met de titel Auto van het Jaar mag bekronen.

Auto van het Jaar 2018

Deel.

Over de schrijver

Yuri Van Koeveringe

Als enthousiaste liefhebber van alles met twee en vier wielen volgt Yuri van Koeveringe (1978) al sinds lange tijd actief al het auto- en motornieuws. Met een stiekeme voorkeur voor al het moois dat uit Italië komt, schrijft hij artikelen over allerlei aspecten van het auto- en motornieuws en test hij zowel auto's als motoren. In het dagelijks leven rijdt hij in een Alfa Romeo 159 Ti, een 40-jaar oude Jeep Wagoneer en op een Ducati Multistrada.

Laat een reactie na: