Bereik uw doelgroep met Driving-Dutchman

Bereik uw doelgroep met Driving-Dutchman, de enige Nederlandstalige website waar auto’s en motoren duidelijk zichtbaar gemengd zijn.

Doel(groep)

Driving-Dutchman is een website voor mannen en vrouwen die van auto’s, motoren en techniek houden en hier graag meer over willen lezen, zien en horen. Onze bezoekers zijn vooral mannen en vrouwen tussen de 35 en 65 jaar met een modaal of bovenmodaal inkomen. 

Bereik

Driving-Dutchman bereikt via haar website en sociale media kanalen Facebook, Twitter en YouTube maandelijks tienduizenden mensen. Hiermee is Driving-Dutchman een ideaal platform om uw bedrijf en product doelgericht te promoten.      

Advertorials

Omdat banners geblokkeerd worden en dus niet zichtbaar zijn, publiceert Driving-Dutchman uitsluitend advertorials. Een advertorial is een tekst met afbeeldingen, video en links waarin het verhaal van uw bedrijf of product verteld wordt. Deze blijft altijd online, wordt nooit geblokkeerd en wordt door zoekmachines gevonden en weergegeven.   

Tarief

Door ons unieke concept kunnen we onze tarieven laag houden. Een aangeleverde advertorial met ongeveer 900 woorden, afbeeldingen, een video en links wordt ook gedeeld op Facebook en Twitter en verstuurd met onze nieuwsbrief.

Heeft u nog geen tekst, foto of video van of over uw bedrijf, product of dienst? Wij zijn hierin gespecialiseerd en maken het graag voor u.

Meer informatie? Neem contact op met Rob Blom, rob@driving-dutchman.nl 06-42384693 of met Yuri van Koeveringe, yuri@driving-dutchman.nl 06-24135040.