BMW is zich aan het voorbereiden op de komende Dakar rally. Althans, dat lijkt zo als we de beelden van de nieuwe X5 bekijken. 

Of het echt waar is weten we niet, maar het is wel de gedachte die bij ons opkomt als we de foto’s in het persbericht van de Duitse autofabrikant in onze mailbox krijgen. In werkelijkheid zijn het foto’s van BMW die laten zien op welke manier en onder welke omstandigheden de nieuwe X5 Sports Activity Vehicle (SAV) getest wordt. 

Om er zeker van te zijn dat jij straks in een betrouwbare en degelijke auto terechtkomt, wordt de X5 tot het extreme aan toe getest, van de Noordpool tot de Zuidpool. Je kunt de gecamoufleerde testwagen in elke klimaatzone en terrein op aarde tegenkomen.

De komende BMW X5 is alweer de vierde generatie van de Duitse SUV. Totdat het nieuwe model op de markt is, zullen we het moeten doen met de foto’s. Maar die vonden we mooi en spectaculair genoeg om met je te delen!     

Deel.

Over de schrijver

Rob Blom

Rob Blom is gek op alles wat wielen heeft. Hij is zijn carrière begonnen als automonteur en via automotive en automotive aftermarket bedrijven in de mediawereld terechtgekomen. Nu is hij Driving-Dutchman en helpt hij automotive bedrijven bij de promotie van hun producten en diensten. Rob heeft een passie voor autoracen, klassieke auto's en (V-Twin) motoren, snelle sportwagens en vierwielaandrijving. Privé heeft Rob op dit moment een KTM 990 Adventure en een Audi A4 Avant Allroad Quattro.

Laat een reactie na: