Rijd in je eigen oldtimer en krijg ervoor betaald? Ja, dat kan met een gratis online platform die het mogelijk maakt dat jij kunt doen wat je graag doet en er ook nog eens geld voor krijgt: BookAclassic is een vooraanstaand online booking service die het huren van oldtimers in wel 36 landen mogelijk maakt.
BookAclassic.com : Word betaald om je eigen oldtimer te rijdenDe Airbnb van Oldtimers

Met meer dan 20.000 auto’s op de website, is BookAclassic.com op een missie om zoveel mogelijk van deze klassieke schoonheden op de moderne wegen te krijgen en te houden, wereldwijd. Maar niet alleen kunnen de eigenaren van hun auto’s genieten, ze krijgen ook nog eens betaald voor hetgeen waar ze gepassioneerd over zijn.
BookAclassic.com Word betaald om je eigen oldtimer te rijden 5

Het verhaal achter BookAclassic

BookAclassic is meer dan 6 jaar geleden gecreëerd door een Deense oldtimer liefhebber. Het doel was om een veilig platform te creëren waar auto-eigenaren en huurders elkaar kunnen ontmoeten en met elkaar kunnen communiceren en genieten van geweldige auto’s. De website geeft alle eigenaren van klassieke en exotische auto de kans om hun vierwieler gratis te registeren en meer interesse in hun auto te krijgen.

BookAclassic.com Word betaald om je eigen oldtimer te rijden 2Registreer jouw klassieker op BookAclassic.nl

Oldtimer eigenaren kunnen ervoor kiezen om hun eigen klassieke auto te besturen of dat ze anderen erin laten rijden. Ook kunnen ze ervoor kiezen om elk aanbod te weigeren of accepteren, er zijn geen bindende contracten of jaarlijkse kosten voor het aanbieden van de auto op de website. Aanbiedingen voor verhuur zijn voornamelijk films, photoshoots, zakelijke evenementen, beurzen, exhibities, trouwerijen en andere privé evenementen.
Met de passie voor prachtige, elegante, exotische en klassieke voertuigen die jij bezit, kun je nu beginnen om hier geld mee te verdienen door je te registeren op www.bookaclassic.nl/register

De database voor klassieke auto’s voor de mode- en filmindustrie

De recente Kingsman film bevatte vele klassieke auto’s, zoals de Ferrari Dino 246 GTS van BookAclassics site. Het is een feit dat klassieke vierwielers nooit uit de mode raken. Deze onbeperkte aantrekkingskracht van klassieke auto’s is altijd aantrekkelijk voor films en modemerken wereldwijd.
BookAclassic.com Word betaald om je eigen oldtimer te rijden 1

Verander jouw klassieker van een geldput dankzij alle dure onderhoudskosten, in een goudmijn met BookAclassics internationale bekendheid. Zie hoe de waarde van je auto stijgt en wordt omgeven door de prachtige gezichten van deze aarde tijdens mode photoshoots die klassieke auto’s nodig hebben, zoals die van jou. Registreer vandaag nog op BookAclassic.nl!

Deel.

Over de schrijver

Laat een reactie na: