Natuurlijk zijn Driving-Dutchmen allemaal wel een beetje speed-freaks. Wie wil er nou niet een auto die lekker snel is? Maar er zijn ook auto’s natuurlijk die helemaal niet snel zijn, zelfs langzaam. Wat zijn nou de 4 traagste auto’s te koop in Europa?

4.Hyundai i10 1.0

Een i10 koop je niet voor een vernietigende acceleratie en dat is maar goed ook, want het duurt niet minder dan 15 seconden om de 100 km/u te bereiken. 
De 5 traagste auto's te koop 43. Peugeot Partner HDi (75bhp)

Een Partner koop je natuurlijk voor de ruimte, niet voor de snelheid, want die heeft ie ook niet. Om van 0 naar 100 km/u te komen, moet je we even geduld hebben wat het duurt ca. 16,6 seconden.
De 5 traagste auto's te koop `12. Suzuki Jimny 1.3 Automaat

Waar de handgeschakelde Jimny nog redelijk goed van z’n plek komt, kun je de automaat maar beter laten staan. Van 0 naar 100 km/u kost deze kleine terreinwagen namelijk 17,1 seconden en das niet snel.
De 5 traagste auto's te koop 2

1. Fiat Qubo Natural Power 1.4

Op nummer 1 de Fiat Qubo, zeker geen wagen die je onder je wilt hebben als je even lekker snel op wilt trekken bij het stoplicht en dan al helemaal niet de 1.4 Natural Power, want je zult toch echt 17,5 seconden moeten wachten op de 100 km/u te behalen.
De 5 traagste auto's te koop 3

En daarom een terechte winnaar in de lijst met de 4 traagste auto’s te koop. Hebben wij nou een auto gemist, die in dit lijstje past, laat het ons weten via onze Facebook. En als je er toch bent, like meteen even onze pagina :).

 

 

 

Deel.

Over de schrijver

Yuri Van Koeveringe

Als enthousiaste liefhebber van alles met twee en vier wielen volgt Yuri van Koeveringe (1978) al sinds lange tijd actief al het auto- en motornieuws. Met een stiekeme voorkeur voor al het moois dat uit Italië komt, schrijft hij artikelen over allerlei aspecten van het auto- en motornieuws en test hij zowel auto's als motoren. In het dagelijks leven rijdt hij in een Alfa Romeo Mito en op een Ducati Multistrada.

1 reactie

  1. Sjeik El i-dtec op

    Dat noem ik een 0 van 100 km/h in eeuwen.
    Mijn pa heeft meestal een Citroën 2cv6 gereden, dus weet ik donders goed hoe het is om langsaam zonder haast je voort te bewegen in het verkeer.

    Zijn zoon, ik, is een snelheidsliefhebber. Specificaties lees ik als een bijbel.
    Ik schaam mij nogal als blijkt dat mijn auto te langsaam is en ik kan er niet tegen dat iemand anders sneller is. Uiteraard kan ik dat niet voorkomen want iemand in een Ferrari zal mij altijd het snot voor de ogen kunnen rijden, en een Seat Leon Cupra rijder laat mij ver achter zich. Maar ik verlies niet van iedereen met 150pk dus van een Hyundai i10 kan iedereen winnen.

Laat een reactie na: