De 7 mooiste autogeuren!

1

Wij, de mannen van Driving-Dutchman, ruiken het liefst naar benzine! Logisch! Maar wij doen ook wel eens een ander luchtje op. Gelukkig zijn er autofabrikanten die daar in hebben voorzien en een eigen luchtje op de markt hebben gebracht. Wij zochten de merken uit met de mooiste verpakking. Dit is onze top 7! Staat jouw geurtje er ook bij?

Onze top 7 is:

#1 Bentley, Een prachtig sculptuur. Staat perfect op een Flying Spur maar ook in je badkamer.  Al zou de inhoud naar afgewerkte olie ruiken, dan nog willen wij deze hebben!

Bentley#2 Jaguar, Met een simpele, maar slanke fles, duidelijk Britse understatement.

Jaguar#3 BMW, Heel bijzonder vormgegeven in een prachtige flacon met het logo er mooi in verwerkt!

bmw#4 Mercedes-Benz, Erg rond is de flacon, maar toch heel erg bij de tijd qua design. Net als de Benzen van tegenwoordig.

MB#5 Bugatti, Hier hadden we zelf wat meer van verwacht, want als je een Veyron en Chiron kunt ontwerpen dan valt dit wat tegen.

Bugatti  #6 Porsche, Weinig poespas, strak en dus tijdloos, net als de 911.Porsche_Geur #7 Maserati Hier zie je de Italiaanse flair doorheen. Ruikt waarschijnlijk zoals een Quattroporte klinkt!

MaseratiLamborghini vinden we een beetje … , daarom niet in het lijstje! 😉

lambo

 

Deel.

Over de schrijver

Driving-Dutchman

Cars, Bikes and Life. Auto-en motornieuws, gave reviews met (ont)spannende video’s en mooie foto’s van auto’s en motorfietsen. Driving-Dutchman is er voor mannen en vrouwen die van auto’s, motoren, lifestyle en techniek houden en hier graag meer over willen lezen.

1 reactie

 1. Avatar
  Sjeik El i-DTEC op

  Lamborghini is gay. Begrijpelijk dat de ….. gebruikt worden .
  Daarom moet je ook Ferrari hebben!
  Om maar even het eeuwige Enzo en Lamborghini gevecht te benadrukken.

  Ik doe geen geur op van automerken dat niet Honda is, dus hou ik het gewoon bij mijn deo Rexona 24u fresh.
  Ik doe mijn Honda f1 racing Seiko om en zet een goede ronde tijd neer

Laat een reactie na: