Speciaal voor alle liefhebbers van motoren verzamelden wij de gaafste filmpjes van caféracers. De caféracer-scene is de laatste jaren explosief gestegen met duizenden enthousiastelingen die liever zelf iets bouwen dan een nieuwe motor te kopen. En gelijk hebben ze, een unieke motor met je eigen handen bouwen en daar vervolgens op rijden, is één van de mooiste dingen die een motorliefhebber kan meemaken.

Als eerste een video van de Spaanse bouwers van Cafe Racer Dreams, met de toepasselijk naam ‘Built, not bought’

Maar ook in Frankrijk kunnen ze mooie dingen bouwen, zoals te zien is in deze film van Comete Motocycles, genaamd ‘The Glint’

Wederom uit Spanje deze stoere film van JP Choppers

En wat dachten jullie van een ritje langs Noorse fjorden?

 

 

Er zijn natuurlijk nog honderden andere gave films en filmpjes over caféracers en motoren. Heb je een leuke suggestie? Laat het ons weten op onze Facebook.

 

 

 

 

Deel.

Over de schrijver

Yuri Van Koeveringe

Als enthousiaste liefhebber van alles met twee en vier wielen volgt Yuri van Koeveringe (1978) al sinds lange tijd actief al het auto- en motornieuws. Met een stiekeme voorkeur voor al het moois dat uit Italië komt, schrijft hij artikelen over allerlei aspecten van het auto- en motornieuws en test hij zowel auto's als motoren. In het dagelijks leven rijdt hij in een Alfa Romeo Mito en op een Ducati Multistrada.

Laat een reactie na: