Alle roadtrip– en Jeep liefhebbers opgelet: vanaf maandag 29 augustus, zal Driving-Dutchman Yuri een zeer bijzondere reis maken: met de nieuwe Jeep Renegade Van zal hij op zoek gaan naar de oorsprong van de Rijn. 
Driving-Dutchman roadtrip 1An epic journey

Deze epische reis zal beginnen aan de monding van de Oude Rijn in de Noordzee bij Katwijk en drie weken later, na meer dan 1200 kilometer, zes verschillende landen en talloze prachtige steden hoog in de Zwitserse Alpen eindigen.

Natuurlijk delen wij alles in woord en beeld, zodat je deze roadtrip kunt volgen.Maar we doen veel meer dan dat: samen met het videoproductiebedrijf TGVideo zal de hele reis gefilmd worden, met een klassieke roadtrip-movie als resultaat.

Driving-Dutchman roadtrip 3Volg deze trip

Volg deze gave roadtrip op onze Facebook en natuurlijk op onze site en kijk of het Driving-Dutchman Yuri lukt met de Jeep de oorsprong van de Rijn te vinden.

 

 

 

 

 

 

Deel.

Over de schrijver

Yuri Van Koeveringe

Als enthousiaste liefhebber van alles met twee en vier wielen volgt Yuri van Koeveringe (1978) al sinds lange tijd actief al het auto- en motornieuws. Met een stiekeme voorkeur voor al het moois dat uit Italië komt, schrijft hij artikelen over allerlei aspecten van het auto- en motornieuws en test hij zowel auto's als motoren. In het dagelijks leven rijdt hij in een Alfa Romeo 159 Ti, een 40-jaar oude Jeep Wagoneer en op een Ducati Multistrada.

Laat een reactie na: