Net als je denkt dat bij motoren alles al uitgevonden is en dat het allemaal niet gekker meer kan, komt Honda met een zichzelf balancerende motorfiets.

De Honda Riding Assist technologie heeft een aantal gave features, de mooiste is wellicht het balanssysteem dat de kans dat de motor omvalt als hij rechtop staat minimaliseert. Check de video en sta verstelt van de onbegrensde technologische mogelijkheden die er nog zijn op motorfiets gebied!

Wil je meer gave dingen en interessante feiten over motorfietsen lezen, zien en horen? Check dan bijvoorbeeld de vijf mooist klinkende uitlaatmerken, de meest herkenbare irritaties voor de motorrijder, de meest voorkomende motorongelukken of negen meest bijzondere elektrische motorfietsen 

Deel.

Over de schrijver

Rob Blom

Rob Blom is gek op alles wat wielen heeft. Hij is zijn carrière begonnen als automonteur en via automotive en automotive aftermarket bedrijven in de mediawereld terechtgekomen. Nu is hij Driving-Dutchman en helpt hij automotive bedrijven bij de promotie van hun producten en diensten. Rob heeft een passie voor autoracen, klassieke auto's en (V-Twin) motoren, snelle sportwagens en vierwielaandrijving. Privé heeft Rob op dit moment een KTM 990 Adventure en een Audi A4 Avant Allroad Quattro.

1 reactie

Laat een reactie na: