Huur of verhuur een klassieke auto in 30 seconden. BookAclassic is het grootste online platform voor klassieke en oldtimer autoverhuur en start met www.BookAclassic.nl nu ook in Nederland. Het verbindt eigenaren van klassieke auto’s met hen die er één willen huren. En dat alles in een paar simpele stappen.

Huur of verhuur een klassieke auto in 30 seconden met BookAclassicSamen staan we sterker

BookAclassic CEO Claus Stig Christensen nodigt alle klassieke autobezitters van Nederland uit om partner te worden. “Onze service biedt een geweldige kans voor klassieke autobezitters om geld te verdienen aan hun passie, het rijden in hun klassieke wagen! Registreren is geheel gratis. Autobezitters kunnen kiezen of ze zelf willen chauffeuren of dat ze de auto verhuren en de huurders zelf laten rijden. Autoverhuurders kunnen kiezen welke opdrachten ze aan willen nemen, er zijn geen bindende contracten of jaarlijkse kosten voor het adverteren op onze site. Het is een win-win voor mensen die geluk genoeg hebben in het bezit te zijn van een klassieke auto!”

Niet alleen verbindt BookAclassic particulieren met elkaar, maar inmiddels zijn er ook tal van partnerschappen met automusea, limousineverhuurbedrijven en andere gerelateerde bedrijven in heel Europa.

Simpel en snel een klassieker huren

Het succes van de website ligt in het feit dat gebruikers binnen 30 seconden een prijsopgaaf kunnen krijgen en, indien beschikbaar, direct een klassieke auto kunnen huren zonder dagen of weken te hoeven wachten. Dat kan voor een speciale gelegenheid of gewoon omdat je een keer in jouw droomauto wil rijden.

Huur of verhuur een klassieke auto in 30 seconden met BookAclassicBookAclassic’s doel in Nederland is om een brede selectie klassieke auto’s beschikbaar te stellen, maar ook limousines, motoren, bussen en retrovliegtuigen uit vervlogen tijden.

Wie zijn wij?

BookAclassic is opgericht om mensen makkelijk en snel de mogelijkheid te geven te genieten van klassieke auto´s. Geen saaie moderne praktische auto´s, maar voertuigen met een ziel en klasse. Het platform is gestart in het Verenigd Koninkrijk en biedt momenteel al rond de 15.000 klassieke auto´s aan in heel Europa.

Huur of verhuur een klassieke auto in 30 seconden met BookAclassic

Dus heb je een klassieke auto en wil je daar geld mee verdienen of wil je een keer snel en makkelijk een klassieke auto huren? Kijk dan snel op www.BookAclassic.nl!

Deel.

Over de schrijver

Laat een reactie na: