Er zijn allerlei manieren waarop een auto total loss verklaard kan worden, maar deze hebben wij nog nooit gezien. Op Hawaii verslindt een lavastroom deze arme Ford Mustang.

Tergend langzaam

Toen afgelopen donderdag de Kilauea vulkaan uitbarstte, produceerde deze zeer trage lavastromen, die zich echter door niks of niemand tegen lieten houden. In de onderstaande video zie je hoe de lava langzaam afkruipt op een arme Ford Mustang totdat deze compleet verzwolgen is:

De vraag is natuurlijk: waar waren de eigenaren? Want als die over een tijdje hun auto zoeken, zijn ze lang bezig. Die zit voorgoed verborgen in een dik pakket gestolde lava en wordt misschien ooit door toekomstige archeologen als een hedendaagse Pompeii teruggevonden. 

Deel.

Over de schrijver

Yuri Van Koeveringe

Als enthousiaste liefhebber van alles met twee en vier wielen volgt Yuri van Koeveringe (1978) al sinds lange tijd actief al het auto- en motornieuws. Met een stiekeme voorkeur voor al het moois dat uit Italië komt, schrijft hij artikelen over allerlei aspecten van het auto- en motornieuws en test hij zowel auto's als motoren. In het dagelijks leven rijdt hij in een Fiat 500, een 40-jaar oude Jeep Wagoneer en op een Ducati Multistrada.

Laat een reactie na: