Volgende week is Nederland gastland van de Porsche Parade Europe 2018. Op zaterdag 2 juni komen alle ruim 200 enthousiaste Porsche-eigenaren uit Europa maar ook daarbuiten, met hun vaak bijzondere auto’s, samen in Almere voor het Concours d’Elégance. Hier kan het publiek de auto’s van dichtbij bewonderen. Vanwege de Parade organiseert Driving-dutchman.nl in samenwerking met Porsche Nederland en Almere Centrum een wel heel gave winactie! 

Winactie Driving dutchman porsche 3

De prijs die te winnen valt is namelijk niet mis: een Porsche Advanced Driver Training: oftewel, een middag met instructeur ervaren hoe het is om het maximale uit een Porsche te halen. De huur van de Porsche zit hier bij inbegrepen. Tipje van de sluier, een deel van de training vindt plaats op de Duitse snelweg! 

Wat moet je doen?

Het enige wat je hoeft te doen is onze Instagram te volgen en een mailtje te sturen aan prijsvraag@driving-dutchman.nl met jouw gegevens. Extra kans maak je als je tijdens het Concours d’élegance, dat op 2 juni vanaf 12:30 uur plaatsvindt in het centrum van Almere, een foto van jezelf of 1 van de prachtige Porsches maakt, en deze deelt op Instagram of Facebook met gebruik van de hashtag #Porscheparadealmere en @drivingdutch tagt. 

Wij kiezen een winnaar en maken die een week na het evenement bekend. Het enige dat we terugvragen is een foto en korte impressie van jouw unieke ervaring!

Winactie Driving dutchman porscheFoto’s: Porsche AG

 

 

 

 

Deel.

Over de schrijver

Driving-Dutchman

Cars, Bikes and Life. Auto-en motornieuws, gave reviews met (ont)spannende video’s en mooie foto’s van auto’s en motorfietsen. Driving-Dutchman is er voor mannen en vrouwen die van auto’s, motoren, lifestyle en techniek houden en hier graag meer over willen lezen.

Laat een reactie na: