Iedereen die de MotoGP volgt en gisteren de race in Argentinië gezien heeft, heeft de acties van Marquez niet kunnen missen. Vooral zijn idiote inhaalactie op Valentino Rossi heeft de gemoederen danig verhit.

Marquez haalde Rossi veel te hard in, duwde de Italiaan opzij die daarna ten val kwam in het gras. Hiervoor kreeg hij een 30 seconden straf, waardoor hij buiten de punten viel. Rossi kon zijn weg vervolgen maar kwam niet verder dan een 19e plek. Na de race dacht Marquez zijn excuses aan te bieden (voor alle camera’s die er stonden waarschijnlijk) maar was niet welkom in de pit van Yamaha.

Na de race gaf Rossi het volgende interview waarbij hij – in het Italiaans- haarfijn uit de doeken doet wat hij van Marquez en zijn acties vindt:

Deel.

Over de schrijver

Yuri Van Koeveringe

Als enthousiaste liefhebber van alles met twee en vier wielen volgt Yuri van Koeveringe (1978) al sinds lange tijd actief al het auto- en motornieuws. Met een stiekeme voorkeur voor al het moois dat uit Italië komt, schrijft hij artikelen over allerlei aspecten van het auto- en motornieuws en test hij zowel auto's als motoren. In het dagelijks leven rijdt hij in een Fiat 500, een 40-jaar oude Jeep Wagoneer en op een Ducati Multistrada.

Laat een reactie na: