Een SUV van Bugatti?

0

Bentley, Lamborghini, Maserati en Porsche, allen hebben ze de stap naar het maken van een SUV gezet. Ferrari weigert dit, maar hoe zit het met Bugatti? Computer artiest Jan Peisert maakte een deze computer tekening van een Bugatti Chiron SUV.

Op basis van?

Peisert begon met een foto van de Bentley Bentayga en plaatste daar heel overtuigend de carrosserie van een Chiron op. Zie in het filmpje hieronder hoe hij dat deed:

Hoe realistisch deze schets is, is natuurlijk lastig te zeggen. Maar het idee  van een SUV met de machtige Bugatti W16-motor, is toch wel heel erg gaaf. En gezien het feit dat Bugatti topman Wolfgang Durheimer meerdere malen heeft gehint naar nieuwe modellen binnen het Bugatti-concern, kunnen we in de toekomst heel misschien wel een SUV verwachten. Een SUV, die nog meer over-the-top zal zijn dan de Bentley, we zullen zien. 

Deel.

Over de schrijver

Yuri Van Koeveringe

Als enthousiaste liefhebber van alles met twee en vier wielen volgt Yuri van Koeveringe (1978) al sinds lange tijd actief al het auto- en motornieuws. Met een stiekeme voorkeur voor al het moois dat uit Italië komt, schrijft hij artikelen over allerlei aspecten van het auto- en motornieuws en test hij zowel auto's als motoren. In het dagelijks leven rijdt hij in een Alfa Romeo 159 Ti, een 40-jaar oude Jeep Wagoneer en op een Ducati Multistrada.

Laat een reactie na: