Een van de redenen waarom ik zo kan genieten van autorijden, is het luisteren naar muziek. Waar anders heb je de mogelijkheid om keihard je favoriete nummers te luisteren en mee te blèren. Ongestoord, zonder aanbellende boze buren, zonder bemoeizuchtige huisgenoten en zonder je te hoeven schamen voor je wanstaltige muzieksmaak of gebrek aan zangkunst.

Waar mensen zich voorheen wendden tot de Halfords voor de betere aftermarket speakers is het tegenwoordig eerder regel dan uitzondering dat je bij het bestellen van je nieuwe auto de keuze krijgt een optioneel audiosysteem te bestellen. De meeste merken werken daarvoor samen met bekende namen uit de hifi-industrie. Zo kun je bij Renault Bose-systemen bestellen, bij Jeep Beats en bij Audi Bang & Olufsen. De een klinkt uiteraard beter dan de ander. Bij sommige merken kun je het heel bond maken, met systemen van soms wel tegen de 10.000 euro.

Maar welke muziek is nou het lekkerst om te luisteren. Sommige nummers zijn heerlijk om lekker op kruissnelheid naar te luisteren, naar anderen kun je beter niet luisteren als je je aan de maximumsnelheid wilt houden. Dit lijstje bevat mijn persoonlijke top 3 van de afgelopen paar maanden. Voel je vrij om het in de comments aan te vullen!

PRODIGY – RUN WITH THE WOLVES

Brennan Heart & Wildstylez – Lose My Mind

Axwell Λ Ingrosso – More Than You Know

Deel.

Over de schrijver

Driving-Dutchman

Cars, Bikes and Life. Auto-en motornieuws, gave reviews met (ont)spannende video’s en mooie foto’s van auto’s en motorfietsen. Driving-Dutchman is er voor mannen en vrouwen die van auto’s, motoren, lifestyle en techniek houden en hier graag meer over willen lezen.

Laat een reactie na: