Volledige elektrische SUV van Aston Martin?

0

Praktisch alle luxe merken hebben inmiddels een SUV, Bentley, Maserati en na vandaag ook Rolls Royce. En nu lijkt zelfs Aston Martin te werken aan een hoge sportieve auto, die volledig elektrisch zal zijn.
SUV Aston Martin

Lagonda

Voor de SUV trekt Aston weer eens de naam Lagonda uit de kast, die als submerk volgens Andy Palmer, CEO van Aston Martin, een moderne visie op vervoer zal uitdragen.

Mede daarom zal de SUV volledig elektrisch zijn en dus (helaas) niet voorzien door zo’n welklinkende Engelse V8 of V12. Ook zal het design afwijken van de andere Astons, maar nog wel dezelfde mate van exclusiviteit en luxe handhaven. 

De beste hint naar het ontwerp van de SUV van Aston Martin is het studiemodel dat gepresenteerd werd op de Geneva International Motor Show, waarvan hier de afbeeldingen te zien zijn. De SUV zal in de loop van 2021 op de markt komen.

SUV Aston Martin

 

 

Deel.

Over de schrijver

Yuri Van Koeveringe

Als enthousiaste liefhebber van alles met twee en vier wielen volgt Yuri van Koeveringe (1978) al sinds lange tijd actief al het auto- en motornieuws. Met een stiekeme voorkeur voor al het moois dat uit Italië komt, schrijft hij artikelen over allerlei aspecten van het auto- en motornieuws en test hij zowel auto's als motoren. In het dagelijks leven rijdt hij in een Alfa Romeo 159 Ti, een 40-jaar oude Jeep Wagoneer en op een Ducati Multistrada.

Laat een reactie na: